Cum să înveți limba engleză singur?

Nu fiecare persoană are resurse și timp pentru a învăța o limba străină în cadrul cursurilor. Însă, acest aspect nu trebuie să te descurajeze. Iată metodele prin care poți învăța singur acasă.

  1. Uită-te la filme cu subtitrare în limba engleză: începe să înveți limba străină prin activități plăcute, pe care le realizai și înainte.
  2. Achiziționează un dicționar de buzunar englez-român/român-englez: îl poți utiliza uitându-te la filme sau în momentul în care observi un cuvânt necunoscut.
  3. Caută pe internet gramatica limbii engleze: învață pronunția, alfabetul și gramatica limbii engleze, pentru a ști să vorbești corect.
  4. Utilizează aplicații speciale: aplicațiile care sunt realizate special pentru a învăța o limba străină te vor ajuta să exersezi ce cunoștințe ai acumulat.
  5. Citește romane în engleză: îți poți dezvolta vocabularul prin diversitatea cuvintelor pe care le poți întâlni în cărți.

În tot acest timp încearcă să vorbești cu alte persoane în limba engleză, pentru a te antrena și a nu uita ce ai învățat!

Autor:Echipa