Peste 40% din votanții AUR sunt tineri cu vârsta sub 35 de ani. Iată ce spune unul dintre aceștia

Peste 40% dintre votanții partidului AUR sunt tineri au vârsta de maxim 35 de ani, conform unui studiu realizat de către IRES.

Am luat legătura cu unul dintre ei, cu Alexandra, și am aflat cum a aflat despre acest partid și ce a convins-o să voteze cu George Simion și partidul AUR:

„Eu nu urmăresc deloc televiziunile din România și petrec foarte mult timp în mediul online pe rețelele de socializare.

Cu doar două săptămâni înainte de alegerile parlamentare nu mă decisesem dacă să mă duc la vot sau, înclinam spre nu. Eram sătulă să tot aud permanent de aceleași partide politice.

La un moment dat am primit de la un prieten un îndemn de vot pe telefon și așa am dat de George Simion și de partidul AUR. Am urmărit timp de o oră postările pe care acesta le-a făcut în ultimul an și mi-a plăcut că era preocupat de binele țării.

George Simion este natural și mi-a inspirat încredere, plus că este foarte tânăr: un politician de doar 34 de ani cu un grup de tineri care par cu mult mai tineri decât el.

Mi s-a părut genială ideea cu autocarul și faptul că a fost prin toată țara. Practic am putut asista în ultimele 14 zile de campanie la un adevărat miniserial care m-a prins cu adevărat.

Eu chiar am convins cel puțin 10 prieteni, tot tineri, care să voteze cu George Simion. La un moment dat am prevăzut că AUR va intra în parlament și știam că va face o surpriză frumoasă: toți prietenii mei discutau despre acest lucru.

Ulterior am aflat că AUR este partidul care a dat cel mai tânăr, dar și cel mai în vârstă deputat din România. Chiar mă bucur că am pus ștampila acolo” a declarat Alexandra pentru redacția noastră.

Autor:redactia