Cea mai frumoasă femeie din lume

Se spune că frumusețea stă în ochii privitorului. Totuși, în zilele noastre, totul trece prin lupa cercetătorilor. Aceștia sunt cei care au creat un algoritm care analizează frumusețea chipului. Pe baza acestuia, cercetătorii au stabilit care este cea mai frumoasă femeie din lume. De asemenea, alte nouă frumuseți concurează la titlul femeii cu trăsături perfecte.

Pentru a ajunge la trăsăturile perfecte, oamenii de știință au construit un algoritm numit Greek Golden Ration of Beauty Phi. Astfel, au fost analizate mai multe chipuri ale vedetelor pentru a stabilit absolutul în frumusețe. Se pare că trăsăturile perfecte, cu un nivel de acuratețe de 94.35% aparțin Bellei Hadid. Modelul este considerat una dintre cele mai frumoase femei din lume după o analiză a formei și poziției ochilor, precum și a frunții.

Tânăra este un model american, ce a avut privilegiul de a moșteni frumusețea de la mama olandeză și tatăl palestinian. Bella Hadid și-a început cariera de model încă de la 16 ani. De atunci și până acum, cea mai frumoasă femeie din lume a colaborat cu numeroase branduri importante și case de modă. Totodată, Bella a fost desemnată Modelul anului în 2016, premiu pe care l-a și câștigat.

Autor:redactia